ingen rubrik...


Senaste:
Låt du hörde
: Chasing cars- snow patrol.
Film du såg: Nån Wallander film.
Kram: Från Petra och Maja.
Känslan: Glädje.
Resa: Usa!!
Person du träffade: Sb tjejerna och anna.
Personen du pratade i telefon med: Mattan.
Personen du fick sms av: Madicken.
Gången du åt 7-eleven korv: Har jag aldrig gjort.
Gången du var utomhus: För typ 10 minuter sen.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Ett tag sedan.
Saken du köpte: Minns inte...?

Allmänt:
Sparar till: Utomlandresa, men går inte bra.
Pålägg som gäller: Skinka, ost.
Önskar att jag var bättre på: Sjunga!
Dagens dryck: Mjölk.
Vad saknar du: Ingenting just nu.
Tre band/artister: Kommer inte på någon.
Vad har du gjort idag: Skyltsöndag!
Brukar du svära mycket: Ja, ganska ofta.
Hur tidigt stiger du upp: Sover gärna så länge som möjligt.
Gillar du att slåss: Med anton ja, bara för att jag vinner då.
Vad ska du göra ikväll: Ev. träna sen får vi se vad som händer.
Hur många timmar sover du per natt: 8-10.
Vem är snyggast i världen: Jag vet faktiskt inte.
Vad är det för veckodag: Söndag.
Bästa saken som hände mig förra sommaren: Hände så himla mycket.
Favoritplagg i garderoben just nu: Mina nya skor.
Längd: 163 typ.
Vikt: 50 kg.
Byter gärna garderob med: Eling kling, Kenza, eller Amanda berg.
Byxa eller kjol: Byxa.
Senast utlästa bok: Ingen aning?
Mitt rum kan beskrivas som: Stökigt.
Mig själv med tre ord (just nu): Trött, glad, men lite förvirrad.
Jag tränar: Aldrig hehe.
Jag ville bli när jag var liten: Ville nog bli allt möjligt.


with every kiss and every hug you make me fall more in love.

Jag har alltid tänkt att det i grunden kanske faktiskt är mitt fel, men nu efter lite tänkande och konstanterande så inser jag ju faktiskt att så är det inte. "en undran om vem som svek vem först" är ju ganska uppenbart. Det är trist att ge allting & få noll tillbaka.

Igår bakade jag, Mathilda & Petra, hann dock inte smaka på allting förutom knäcken för anton kom och hämtade mig där vid 11-tiden. Då får vi till honom och sen har han agerat taxi tills klockan blev 2, då gick vi och la oss och jag var trött som ett djur. Sen imorse försov vi oss såklart. Men nu är jag hemma och jag längtar tills ikväll. Då ska jag och Anton ha söndagsmys haha. Sen kanske jag går till stan idag, är ju trots allt skyltsöndag. Kändes dock lite..motigt. Kanske stannar hemma och städar rummet och bara tar det lugnt istället. Vi får se helt enkelt.





ge mig då.



can you still feel the butterflies?

Tumblr_ktrqa7ek3k1qa1fbpo1_500_large
Gårkvällen var rolig, en välbehövd tjejkväll. Roligaste var väl kanske frasses, kanske låter konstigt men om de kommer några videos kommer ni förstå precis vad jag menar..Kvällen blev inte sen, förutom att jag vänade på anton som kom hit nån gång efter 2 tiden och vi båda somnade direkt vi la oss i sängen. Skönt. Inte lika skönt att anton hade träning kl halv 11 och var då tvungen att stiga upp 9. Aja, nu ska jag och pappa fara till mammas grav, hon skulle bli 50 år idag så vi ska upp dit och tända ljus. Sen ikväll blir det bakning, om min förkyldning inte tar över. Nu måste jag skynda mig, vi hörs.

kan vi inte fara tillbaka??? shopping. grönan. värme.skansen(?) mikas lägenhet. gå vilse.


girls just wanna have fun.


ikväll rivs ditt ner hus igen baby=))) ses i dimman gott folk

vill bara sova....

Jag är trött, har en huvudvärk + mensvärk(?) som är sjuk. och jag försöker tagga till men det är gaaanska svårt. Hoppas det blir bättre med lite mat i magen. Har trots allt inte ätit speciellt mycket, typ en filtallrik eller 2. Psykologi provet gick säkert dåligt och i natt drömde jag en inte speciellt rolig dröm som har förföljt mig hela dagen. Det här blev osammanhängde, kort och dåligt, men vad gör det om 100 år.

vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig.

Tumblr_ktmmvvkyuw1qa8hu1o1_500_large
20090422143438
weheartit.com är världens finaste hemsida.



det är en ny hannah som skriver!

Ikväll följde jag med petra och tränade, och nu blir ni säkert förvånade,jag vet. Men det var sjukt roligt och jag har världens energi just nu. Därför var det en utmärkt idé att sätta sig och plugga lite psykolgi med pappa, börjar fatta allting nu! efter det ska jag nu besöka mattematikens värld. Frågan är hur det ska gå när varken jag eller någon annan människa i detta hus kan ett skit om matte. Jaja. Det får gå åt fanders om de vill, jag ska iaf ha en eloge som faktiskt sätter mig ner och gör det. Det är så olikt mig så det finns inte.

Läste att elin klings pojkvän inte heller gillade hela grejen med att klippa lugg. Min hotar med att raka skallen. Men ser ni inte så snyggt det är. Det ska bli en lugg-klippning, vare sig min b-friend vill det eller inte=)


If I lay here If I just lay here Would you lie with me and just forget the world.

Nu är jag så trött så jag vill spy. Vill spy på psykologin också. Kan ingenting alls. Känner mig SÅHÄR dålig. På alla sätt och vis. Tur att anton kommer hit om ett tag♥. Det känns som jag missat så himla mycket. Konstigt tycker jag, eftersom jag trott nånting helt annat.
Tumblr_ktj87umjym1qaom97o1_400_large


älskar er!

Idag är en mycket bättre dag. Helt klart. Började dock morgon som alla kvällar varit, föjävlig. Men tur att jag hade petra att lätta mitt hjärta för♥ Det är i sånna här tillfällen jag inte är tillräckligt stark att stå på egna ben utan att bryta ihop. Därför tack allihopa, som finns där för mig när det är som tyngst. Som igårkväll tex, då kom anton hit efter hockeyn. For och köpte min favoritdricka och mina favoritchips och skulle försöka sig på ett försök att hitta nån bra.. kärleksfilm(?) detta slutade väl inte så bra men det är tanken som räknas. Sen lämnande han ett fint meddelande som ni såg i tidigare inlägget + en liten bild vid min dator. Sånna där små saker som gör mig SÅHÄR glad.

Jag älskar dig, du är bäst och jag finns här för dig ♥

/ Din pojkvän


den som köper den här tröjan, ev bjuder mig på en resa till sthlm så jag kan köpa den är bäst.


ps, den är från weekday och kostar ynka 280 kr. och ja, trösthoppning är den bästa.

min baby

Tänk att en sån liten grej kan betyda så mkt, nu kommer anton hit och vi ska iväg och köpa godis och mysa hela kvällen. Nu har han räddad min kväll, som många gånger förut♥

tjejer, varfår åker vi inte till Dubai då?




Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer.

Har som ingen inspiration att skriva, finns inget roligt att berätta & inget spännande händer just nu. Allt är som samma sak, hela tiden, varje dag. Men det är väl ingen fels förutom mitt eget helt enkelt. Man kommer in i rutiner och de verkar svårare och svårare att bryta sig ut från. Inte för att jag vill det, absolut inte. Men visst skulle det vara kul om nånting hände, bara sådär helt oväntat.

över till nått helt annat, vart hittar man en sånhär fin halsduk? och visst äre råfräsch med lugg?

det är ju inte alls lätt när det är svårt, eller hur.

Vissa människor är så konstiga. Så himla märkliga. Menar nu ingen specifik människa men alltså, ibland vill jag bara stanna upp och skaka om dom och fråga vad i hela friden dom tänker på, om dom ens tänker överhuvudtaget. Hur kan man vara så märklig ibland? och hur kan ingen reagera? Fattar ingenting.

Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.

Imorse kändes det som hela min värld skulle gå sönder. Var trött, grining,arg,sur och allt på en och samma gång. Det funkar aldrig så bra ihop om jag ska vara ärlig. Men sen slutade jag vara envis och blev genast på bättre humör. Dagen rullade på ganska bra förutom att jag fortfarande är extremt trött. Blir en tidig kväll ikväll. Fast det blir det inte för att antons träning slutar inte förens kring 11. Aja, bara jag får sova med min älskling så är jag nöjd. Saknar anton så det tar nästan ont, och jag träffade honom för nån timme sen. Det är nästan lite lite jobbigt att vara så här kär men det är endå bland det bästa som finns. Nu ska jag fortsätta ligga här och fundera över allt och ingenting. Vi hörs♥

hittade världens finaste dikt


jag älskar dig



I’d take another chance, take a fall, Take a shot for you. I need you like a heart needs a beat.


Nu hade jag skrivit ett helt LÅNGT inlägg igen. Och så skulle jag lägga in bilden ovan som inte hade nått men inlägget att göra, tyckte bara den var lite häftigt. Men då försvann hela det långa inlägget. Så jag får börja om på början. Ikväll ska jag antingen vara med mathilda + annat folk. Eller typ sitta och titta i taket. Kanske plugga. Eller kanske en blandning av allting? Bäst så. Anton kommer väl förmodligen och sover med mig, eller så far jag dit. Nu ska jag laga mat, för det som serveras hemma är ej ätbart. Vi hörss´, xoxo ;-)


Dont stop, make it pop DJ, blow my speakers up

Jag vill också träna idag. Jag vill inte sitta här och äta godis och se nån dålig film. Jag önskar jag hade ett par gympaskor, helt sjukt att jag inte äger ett par. Man märker hur orutinerad jag är med allting som har med sport att göra. Det är inte roligt, och absolut inte bra. Nu får anton gärna sluta köra bil och pallra sig hit. Jag vill duscha, men vågar inte. ALLTSÅ HUR PATETISK ÄR JAG INTE. Varför såg jag den där filmen, varför ser jag skräckfilmer överhuvudtaget. Ska aldrig mer se sånna filmer. Ska bara se tjejfilmer där de inte finns nå dumma spöken eller äckliga monster. Mycket bättre, sådetså. Frågan är ju, hur i hela friden ska jag nånsin kunna sova själv? Anton tycker säkert jag är patetisk eftersom han inte ens blev rädd. Och pappa bara skrattar, "haha vill du sova med basebollracket gumman", kul.

Nu kanske jag ska sluta klaga och fokusera på det bättre, som att vårat psykologi prov blev uppskjutet till nästa vecka(!!) eller att luciakören verkar bli king, för hur mysigt är det inte och hur mkt julstämning får man inte? Och att det ser ut att bli p-p-p-arty(haha) ihelgen och den här gången styr vi väl nått riktigt jättejätte roligt tjejer? Är sugen på en lyckad tjejfest eller nått annat roligt. Sen om 2 veckor ska vi och se New Moon och jag längtar!

Kanske är det dags att bege mig mot duschen. Om jag vågar. Annars sitter jag här tills anton kommer, vilket som sagt verkar dröja. Ni kunde säkert inte ens bry er mindre om vad jag gör. Och ni har säkert inte orkat läsa enda ner hit. Har ni gjort det är ni duktiga. Goodbye!

rubrik saknas, tyvärr.

Frågan är varför jag satte i löshår.. det blev snyggt, långt,tjockt, precis som jag vill ha det. Nu vill jag ju alltid ha såhär. Det är typ de perfekta håret i mina ögon. Synd att de är fejk då. Och att det är min systers. Och att de sliter på håret. Jo, synd de. Ikväll kommer de folk hit och vi ska fira pappsen på farsdag sen kanske jag sover hos anton, eller här hemma. Är förstörd efter Paranormal Activity. Så jag kommer inte kunna sova själv på flera år känns det som, kommer vara ännu mer rädd för spöken, haha. Jävla skitfilm:(

när jag väl är igång, den här vore inte så dum i julklapp, från chicy!


inte sådär jättefula skor


16.25

Irritation har fått en ny innebörd idag. Ville bara sätta mig ner och skrika i vissa tillfällen. Det är tur att jag har anton ibland, som gör mig så förbannat glad. Även om du lurades med mig idag♥

den här texten kändes ju passande och ganska klockren=)

Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt.

Måndag 2 november.

godmorgon! tänkte bara säga att helgen har varit en bra helg, fast fredagen var roligare än lördagen då vi festade. Märkligt. Börjar bli en aning less på våra så kallade "klassfester" eller att festa överhuvudtaget. Är inte lika kul som det var för ett tag sen. Nu ska jag torka håret sen cykla vidare till skolan. Vi ses=)

<3

i väntan på anton...

DIG SJÄLV
Fullständigt namn: hannah julia alexandra björk
Hårfärg: ljusbrunt
Humör: trött
Beskriv dig själv med tre ord: snäll,omtänksam, konstig

KILLAR
Ögonfärg: spelar inte så stor roll
Hårfärg: brunt
Längd: längre än mig iaf
Älskar när dom: är snälla hehe
Hatar när dom: drygar
Pojkvän: jada
Mitt senaste förhållande varade i: inte allt för länge
Mitt längsta förhållande varade i: är det jag är i nu (snart 3 månder)
Jag är kompis med mina ex nu: nej och tack och lov för det!
Om jag blir kär i fel person: har aldrig blivit kär i fel person

MAT

Favoritmaten är: tacos,grillat
Äter inte: blodpudding
Godis eller Chips: chips tror jag
Dricker helst till maten: mjölk
Efter maten: vilar jag
Ätstörningar: gillas ej
Fetma: lider jag inte av

FEST

Dricker helst: vin och då ska det vara vitt!
Festar helst på: fredagar!
Kläder: de som känns snyggt
Cigg eller snus: cigg
Efter fest: sover jag
Festar helst med: brudarna
Musik: party
Senaste festens händelse: säger som jullan: kaos

HEMMA
Klädsel:allt som är skönt
Sysselsättning: datorn, tvn
Bor: i stan
Mamma & pappa bor: pappa bor med mig ja
Lägenhet: japp
Bor med: carina,rasmus,pappa

VEM

Är din bästa vän: mattis och pettis
Var din största kärlek: vadå var?
Ringde du senast: petra
Ringde dig senast:petra
Vad stod det på ditt senaste sms: "kmr från rätt person"
Vill du helst träffa just nu: anton
Festade du senast med: klassen
Kysste dig senast: anton
Sov du med senast: anton

VAD

Var det roligaste på nyår: allt var väl roligt
Gjorde du igår: festade
Kan du som ingen annan kan: kan typ ingenting....
Lyssnar du på just nu: absolut ingenting
Ska du göra idag: se film med anton
Borde du göra: gå ut och gå

RSS 2.0