har ingen rubrik som vanligt men vad gör det?

Igår levde jag typ på impulser. Köpte nya underkläder för 60 spänn, en nytt halsband för 20 och ett nytt hår för 200. Det är ..kort. Men jag gillar det!! Det är fräsch och snyggt och 100 gånger bättre. Sen spenderades gårkvällen med god mat och efterrätt hos syster sen en rolig film och lite sleepover. Nu kommer anton snart hit, vi ska på sense och kolla sen sitter vi barnvakt ikväll! Vi hör sen.


p.s ni får bilder sen


I spend my time just thinkin', thinkin', thinkin' 'bout you.


orka blogga

Känner att uppdatering har varit lite dålig från min sida. Och som petra nämnde idag, att jag raderar inlägg, så är det precis vad jag gjort. Igen. Men ska skärpa mig! Ska fixa en lite nyare design och på så vis kanske det blir roligare. Hoppas det. Vill skriva av mig lite just nu känner jag. Just nu, känns det som jag shottat alldels för mycket tequila för har iprincip samma huvudvärk som i lördags. Har hursomhelst skrivit klart mina uppsatser förutom samhällsen som ska vara klar imorgon. Hur ska det gå? Istället för att skriva den, så sitter jag och tittar på skor från have2have. Är sugen på att par riktigt feta skor, haha.


Anton Wass jag älskar dig !!!!

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work♥

Mirror mirror on the wall who’s the baddest of them all?


ndotter.blogg.se


   

17.40

Det är så dåligt med uppdatering här på bloggen. Ska bli en förändring under 2010, promise. Nu är det iaf måndag, en vecka kvar av lovet och jag har blivit sjuk, igen. Som tur är så har Anton också blivit det. Så vi har varit hemma och myst, både idag och igår. Igår hade vi en disney-dag och såg både Lejonkungen & Den lilla sjöjungfrun. Sen fick Anton för sig att han skulle se jvm klockan 3. Lyckades han stiga upp? Nix;-) Sen har vi spelat lite kort och sällskapspel, där vi förlorade varje gång mot Elin och Jonas hehe. De är väl de mesta som hänt justnu. Ikväll tar jag de lugnt och vilar upp mig för onsdag med chips och andra säsongen av oth. Puss!

It's amazing how you can speak right to my heart,without saying a word, you can light up the dark




Tack för en riktigt bra nyårs! Bilder orkar jag inte lägga ut, men ni kan kolla på bland annat madickens blogg så hittar ni nog några=)!




RSS 2.0