Tick tock, on the click but the party dont stop.

Usa var king. Ska skriva mer om det senare men nu har jag inte tid. Måste skynda mig in i duschen, fräscha till mig och sen vidare till Mathilda där vi ska slå klackarna i taket hehe. Det är klassfest ikväll, och alla som varit där vet hur dom brukar sluta. Ska in i dimman iaf, börjar vara ett tag sen nu. Vi hörs=)


!

jag lever gott folk.


Arlanda.

Haha alltså. Livet är allt bra konstigt ibland. Nu när jag sitter och läser min bok så kommer det plösligt en kille och frågar mig: Hej! Är du också från kalmar?!. Vet inte om det var nån slags konstig..öppningreplik eller liknande. Men det hela slutar med att Philip 25 bast bjuder mig på kaffe på waynes och visar sig ha ett femårigt förhållande men raggar gärna upp flickor i 17års ålder på arlanda. Anton du kan behöver inte oroa dig heller. Jag nämnde ett x antal ggr att jag faktiskt har pojkvän men han verkade inte fatta piken. Jaja, det var ju en aning roligare än att sitta och stirra in i väggen. Nu ska jag fördriva tid här på datorn sen får vi se vart jag hamnar. Allt verkar ju kunna hända här på arlanda.  Puss!

Lets hear it for New York, New York, New York

Måste sluta skriva att min blogg ska "dö" och sedan uppdatera som ett tok. Blir konstigt. Nu har jag sagt hejdå till alla förutom pappa och carina. När jag sätter mig på planet kommer jag känna att det är på riktigt. Jag åker idag. Imorgon är jag i Usa. Shit! Kommer ju som sagt bli svårt att höra av sig pga tidsskillnaderna men det ska lösas på nått sätt. Kommer säkert uppdatera nått från arlanda ikväll också eftersom jag ska vara där i 4 timmar. Jag kommer älskar den som hör av sig och ringer eller smsar. Ni får gärna följa med också, ni vet iaf vart ni kommer hitta mig:MCDONALDS♥ Nu ska jag packa ner allt det sista, äta igen, ta en powenap sen åker jag. Vi hörs när vi hörs helt enkelt. Älskar er!


Nobody gets me like you.

Nu har jag pluggat, pluggat & pluggat. Är less. Glosorna verkar inte vilja fastna= mera plugg. Ska iaf plugga ca 2 timmar till då är jag nöjd,väldigt nöjd. Sen kommer anton och då är jag hans hela kvälllen. Vi ska till min moster och gå igenom allt för resan(!) för på torsdag åker jag och kommer inte hem förens lördag den 30onde tror jag. Då blir det halloweenfest och jag taggar redan, förfest i majas nya lägga och sen vidare till vart vi nu ska vara. Kul! Nu har jag bestämt mig att bloggen får vara död ett tag, om jag inte hittar nån dator i usa. Så ha det br, för det ska jag ha=)


!!!!!!!


But you are gone- not for good but for now, gone for now feels a lot like gone for good.

Det värsta som finns är att bli besviken. Jag tycks bli det hela tiden. Sen är det inte allt för kul att vara sjuk en lördagkväll när det är 4 dagar kvar tills jag åker bort.  Det ska förresten bli så skönt att komma bort. En vecka till nått annat. Kommer dock längta ihjäl mig efter anton, du får gärna följa med gubben♥






Du har viljan att bli större, här är du redan stor.

Ikväll kommer bästa vännerna hit & det känns riktigt bra för det var riktigt länge sen det bara var vi tre. Det blir idol, skitsnack och bara ta det lugnt. Sånt vi är ..bäst på? Imorgon blir det mat hos jennie sen vidare för att spela laserdome. Har en känsla att jag kommer hamna i botten men vad gör det! Nu ska jag hoppa in i duschen, hejdå!
 

stockholm♥


You could be a sweet dream or a beautiful nightmare.

Skolan idag var onödig, att ha en idrott på 15 min var onödigt och att ha mattias som lärare är onödigt för jag lär mig inte ett skit. Att ha  debatt imorgon på skolan känns jobbigt när jag inte vet vad jag ska prata om. Men allt det känns långt bort när jag vet att den här helgen förmodligen kommer bli bra och att anton kommer hit ikväll.



8 dagar kvar- new york!


Jag som var helt säker på att jag skulle åka i november fick minst sagt en chock när min moster berättade att vi åker om 8 dagar. Jag har som inte fattat det än, ni förstår inte hur länge jag tjatat på min pappa att få fara, och nu får jag fara. På tal om nått helt annat, grattis till lägenheten Maja=)!

I'm sure you've heard it all before but you never really had a doubt.


lelove

ni får en "dagens"

Dagens humör: trött

Dagens borde: plugga

Dagens frisyr: knut

Dagens klädsel: sammetsleggings och newyork tröja

Dagens planer: fara till anton

Dagens materiella vill ha: skor!

Dagens längtan:
usa!

Dagens fundering:
har inte funderat på så mkt

Dagens beroende:
godis hehe

Dagens tråkigaste: att vara hemma

Dagens personer: samhallsbrudarna

Dagens bästa: anton är väl rätt bra

Dagens Låt: melissa horn- jag kan inte skilja på


blir det umeå igen?


You lift my feet off the ground, you spin me around.

Ska bli bättre på att uppdatera, jag lovar. Har bara inte hänt så mkt som är värt att skriva om senaste tiden. Ikväll kom iaf anton hit, vi har inte gjort så mkt alls. Träffar inte honom förens på tisdag och det känns helt ärligt jobbigt, även om det bara är nån dag. Nu ska jag försöka få in all björnfakta till våran redovisning, jag ska vara utklädd till björn och kommer nog kamma hem priset som världens fulaste. Fast först måste jag spela crazy taxi. Vi hörs imorgon, nattinatti♥


Ibland vill jag återvända men det finns ett litet dilemma, det känns som skorna börjar klämma

Hoppas inte jag är sjuk, men känner hur förkyldningen kommer tillbaka. Igen. Hur som helst, gårkvällen var väl kanske inte den roligaste kvällen i hela mitt liv av en massa olika anledningar men vad gör det om hundra år. Nu har jag ingen aning om vad som händer, får se vad jag hittar på. Vi hörs senare.






aw

2 månader♥

klantarsle..

har inget att säga än, AJJ! Stackars mig.


Jag har försökt att ge dig hela skulden fast jag innerst inne vet att den är min.

Förlåt för dålig uppdatering, har som inget vettigt att skriva. Fast det har jag väl iofs aldrig. Nu kommer emelie och hämtar upp mig, är hemma nångång vid fyra. Lär inte komma nån uppdatering då heller, Då vet ni!

jag saknar dig.


aj

Det här är inte min dag alls. Nu ska jag sova ett tag tillls pappa kommer hem, sen ska jag fara och kolla upp vad som händer med mig på vårdcentralen. Sen ska jag fortsätta sova. Bloggen får stå stilla, som vanligt!


amanda berg är ju för snygg




Confusion is nothing new.

Ikväll är ingen bra kväll, är sjukt trött och less på allting. Men istället för att sitta här ska jag se film med pappa. Vi hörs senare nångång.


en sånhär intressant lista

1. Put your music player on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS!!!
4. Write a comment about it


IF SOMEONE SAYS “IS THIS OKAY” YOU SAY?
"ayo technology"
Kommentar: jahaa?

WHAT WOULD BEST DESCRIBE YOUR PERSONALITY?

"elden"
Kommentar: jag är ..eldig av mig?

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
"crack a bottle"
Kommentar: näeeeee, nu blev det konstigt

HOW DO YOU FEEL TODAY?
"unstoppable"
Kommentar: jag har haft värsta flytet idag så

WHAT IS YOUR LIFE’S PURPOSE?
"17 år"
Kommentar: att alltid vara 17 år?

WHAT IS YOUR MOTTO?
"Everything"
Kommentar: ja det verkar väl bra
 
WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
"Breakdown"
Kommentar: jaha det var ju inte bra det inte..

WHAT DO YOU THINK OF YOUR PARENTS?
"before the worst"
Kommentar: jaha okej..

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
"Kvar i nått jag lämnat"
Kommentar: stämmer väl på nått sätt 

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
"Keep you much longer"
Kommentar: fattar inte

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BESTIE?
"When it was good"
Kommentar: mja på någevis stämmer det väl

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
"Crazier"
Kommentar: jaavisst 

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
"tears in Heaven"
Kommentar: haha jaha

WHAT SONG WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
"Mr. Brightside"
Kommentar: jaha det.. duger väl

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
"Sexy bitch"
Kommentar: jamen den var nog inte så passande va

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
"somebody"
Kommentar:är intresserad av någon..? 

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
"Let her go"
Kommentar: att låna nån gå?

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
"Closer"
Kommentar: men va

Jomen den här kvällen slutade ju jättebra. Tacka vet jag Mathilda som kommer hit om 5 minuter. Har verkligen en av världens bästa vänner som kommer hit och sover med mig klockan halv 4, love u!


19.41

En heldag med Anton i umeå har gjort mig ganska slut, så nu vill jag helst bara lägga mig i sängen och sova ett tag. Men om ett tag kommer petra och jennie hit och dåå måste jag vara piggare, har inte träffat dom på länge känns det som. Hittade ett par skor, leggings och en tröja på stan och anton hittade lite grejer han med. Härligt=) Nu ska jag hoppa in i duschen, hade!


Vart är Mathilda?

Nu måste jag fylla på pengar på mobilen för det börjar kännas en aning att vara utan.. kan ju som inte kolla vart Mathilda är, hon sa "ringer dig om 5-10 min" och & nu har det gått 20.. vart är hon? Ikväll blir jag iaf brunhårig och får äntligen sova med ante, 2 dagar att sova ensam är alldels för många.


RSS 2.0