nyårslistan

Hur har året 09 varit för dig?
började segt, men blev bara bättre och bättre
Bättre än förra året?
ja jag tror faktiskt det
Har du träffat några nya vänner?
ja har jag väl
Isåfall vilka?
ingen nämnd ingen glömd brukar man väl säga?
Någonting du aldrig kommer glömma 09?
trästocks, fredag. Hehe skojja, men hela sommaren, typ
Har du flyttat under år 09?
näeee, tror jag flyttade 08, eller?
Har du hittat en ny låt som du älskar?
flera st
Isåfall vilken?
orkar inte skriva upp alla, är ett flertal

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 09?
seg och svajjig i början av året, och nu blir den bara bättre och bättre♥
Har du strulat med någon?
har hänt
Har du sagt jag älskar dig till någon?
det har jag gjort=)
Har någon sagt jag älskar dig till dig?
jadå!
Har du haft ett hemligt förhållande?
nixpix

SORG&HÄMD
Har någon i din närhet tagit självmord?
nej
Har någon i din släkt avlidit?
nej, tack och lov
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven?
näe, slåss inte=P
Har du varit i slagsmål?
näe haha

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar?
ne, typ inte, kanske att jag ibland agerat utan att tänka till
Isåfall vad?
^
Har du skämt ut dig?
jaa, visst har jag det
Har du ljugit för en vän?
ne, nån vitlögn kanske?
Har du gjort något dumt mot en vän?
inte med mening iaf
Har en vän gjort något dumt mot dig?
jaa, det kan man väl säga

SKOLA
Har någon varit elak mot dig på skolan?
näe tycker jag inte
Hatar du någon på din skola?
hata är väl att ta i!
Har du gjort något framsteg?
har jag väl kanske
Har du haft alla rätt på ett prov?
nope

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner?
ja
Har du förlorat en vän?
näe=)
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän?
jaa, typ
Har du gått bakom ryggen på en vän?
nejju
Har du ljugit för en bästavän?
nix
Har du haft en relation med en vän?
näe?
Har du många killkompisar?
skulle jag väl inte påstå att jag har

00.19

Känns som uppdateringen varit den sämsta i världen här på bloggen. Som ni förstår känns den ganska nerlagd. Förutom idag då. Har inte hänt mycket i mitt liv som så har inte haft mycket att skriva om ELLER så har det hänt mycket så jag har helt enkelt inte haft tid att skriva. Vad som är rätt kvittar. Har iallafall mest varit med Anton. Trivs som rätt bra med den där pajken hihi. Nu är han borta, och jag är tydligen inte lika prioriterad längre. Dock inte av anton.


en bild från new york




världens finaste syster



24 december.

Det här har varit en riktigt mysig jul! Är mkt bättre då man inte har mkt förväntningar. Har varit hos min moster med släkten från ett till 6 typ. Fick träffa min kusin Anton som jag inte träffat på ett år typ. Var riktigt roligt! Har nästan glömt bort hur rolig och skön min släkt är. Sen när vi kom hit, har vi öppnat paket. Fick smågrejer som smink och sockar och nödvändigheter + pengar och en makeupsminkning och en färgning på Frisörerna av Hedvig. Hon brukar fixa petras hår har jag för mig, och de brukar alltid sluta i ett bra resultat så jag är supernöjd. Sen hände det en ganska mysig grej, pappa och carina förlovade sig nämligen. Min pappa förvånar, har aldrig vetat att han varit så romantisk och spontan. Jättegulligt och hela familjen slutade i lyckotårar. Nu sa jag fortsätta va social med dom, tror de nalkas film och mys.

Jag vet att det går över, men det är lika svårt för mig.

Idag har inte varit min dag. Hatar julstress. Har en konstant känsla av ångest & stress. Men snart över. Fast då börjar nyårs-hysterin istället. Och blir tokig, helt jävla tokig att min klänning inte kommit än. Känns ju ball att lägga ut massa pengar på en klänning som kommer för sent, eller inte alls? Aja. Inte negga. Imorgon är det julafton, jippie. Tror jag är den enda som inte är så där "jul-galen". Visst är det mysigt, men nja. Överskattat. Längtar iaf att få mysa i Kåge lite senare imorgon kväll, det är typ det enda stället jag får lite julstämning. Anton överaskade mig med rosor och present från hans föräldrar. Tack älskling. Ikväll sover jag ensam, känns bara jobbigt men ja, what to do? Ha en rolig julafton allihopa, hoppad inte det här inlägget förstörde eran julkänsla. Puss=)


du är så söt att jag får hål i tänderna

Att tro att man inte kan bli mer kär än vad man redan är, sen hipsvips visar det sig att jo, det kan man. Jag och anton checkade in på hotell i umeå igår. Vi har myst i dom sköna queen size sängarna, gått på stan och shoppat, iaf jag hehe, käkat god hotelfrukost och bara haft det trevligt. Tack äskling, jag älskar dig. Och jag är så kär i dig att jag spricker. Kom hit nu och pussa på mig,jag saknar dig lite.

det kliar i fingrarna





Lite inspiration bara=))))
Önskar jag vore duktig på sy. Vill sy mig ett par byxor med markerade knän. Kanske ska önska mig en symaskinen i julklapp, eller konsten att vara duktig på att sy och fixa.

haha du är så ful♥



blablankbaklanalkblalaa

Hela middagssamtalet cirkulerade kring ett ämne. Tycker så synd om pappa. Det är så jobbigt att se nån ledsen och absolut inte kunna göra NÅNTING. Förutom att finnas där såklart! Det är bara så tråkigt för honom, men det kan bara bli..bättre? Idag fick jag förresten G i psykologi! HEjjahejeJja! NU ska jag hoppa in i duschen, sen vidare till mattson för att träffa gamla gänget, och ja petra det låter så konstigt att säga så. Men jag längtar, det kommer bli kuligt!


15.20

Hatar att stressa, hatar när det är jätte mycket folk på stan. Hatar mitt hår. Skullle kunna hålla på såhär i flera timmar. Hatar det och hatar det. Huvudvärken är inte nådig, men alla julklappar är iaf köpta, typ. Nu ska jag lägga mig i sängen med en stor chipspåse, som jag senare kommer få ångest av att jag åt. hadeeeee

det här suger.........

Vaknade upp imorse med 38 graders feber, stannade hemma. Såg film med anton och tog det lugnt hela dagen. Blev frisk på kvällen, har sett wilmas luciashow. Sett paradise hotel, ska aldrig sluta hata Rami som skickade hem Andreas. Fivk skjuts hem av Mathilda. Kändes lite konstigt, men hon var så duktig så! Ikväll sover jag ensam. Det gillas inte. Får bygga en låtsas anton med hjälp av mina kuddar eller nått.....


superhuman


20.26

Det känns bra när man är sådär extremt sugen på chocklad och letar som en tok i hela huset och till slut inser att man har en chokladkalender. Bättre blir det när man inser att man missat 5 dagar. Känns även bra att snart kommer Antons pappa och hämtar upp mig. Anton tror vi ska ut och åka skridskor, men jag ska övertala honom att göra smoothies och se bridget jones istället! Eller kanske paradise? Vi får se, nu måste jag iaf skynda mig. Pusspuss!


09.37

Sådärja, nu är det måndag igen.En vecka kvar av höstterminen! Känns bara bra ju=) Känner dock panik om provet imorgon, jag kan ingenting och måste få minst ett vg? Hur ska det gå? Sånna här tillfällen jag bara vill lägga ner.

Helgen har varit mysig & mest spenderats med Anton. Klagar inte! I fredags åt vi grillat hos honom såg idol, Johan falk och besökte Madickens hus för lite kortspel. Lördags gick jag på stan med min syster och handlade lite julklappar och senare blev det mys hos Anna westin. Söndagen blev en mysdag den med, såg halva love actually och pluggade lite och for senare iväg till Nadja för att se filmer när jag var liten, haha. Alla blev vi rörda, speciellt pappa, gulllepappa. Efter det hämtade min älskling upp mig, vi for till han åt fruksallad och såg paradise. Skön helg helt enkelt.

Nu ska jag försöka fixa min muntliga redovisning, blir svårt. Har inte läst boken.

crazy little thing called love.


Nu har jag beställt nyårsklänning, hoppas den passar, för den var typ exakt som jag vill ha den så får hålla tummarna att den passar då! Idag är jag sjuk som vanligt, missar både wilmas show och showen på stallet. Istället sitter jag hemma med psykologiboken och har ett stort craving(?) på oninons rings eller vad dom nu heter. Eller lite chips och dipp. Tänk så gott det skulle vara. Måste nog gå den långa vägen tll karameltåget och köpa mig nått. Ni får förresten se bort den dåliga uppdateringen, känner på mig att jag inte kommer bli bättre.

=)

Jag är sjuk och mår dåligt, men vad gör det när man har världens bästa pojkvän som gör en såglad? 4 månader idag och jag blir mer kär i dig för varje dag som går. Du är bäst♥


hehe hej

är hos mattan, vi fixar inför morgondagen, mathilda har blivit långhårig hihi!


Äntligen hittade jag den här fina reklamen=)


Giddy up, giddy up, giddy up babe.

Dålig uppdatering, jag vet. Har faktiskt glömt bort bloggen ett tag, kändes faktiskt rätt skönt för den börjar bli så tråkig. Och jag har fortfarande inget bättre att skriva om,tyvärr haha. Kan väl nämna att vi har lucia på fredag och att jag och anton då också har 4 månader! Sen har vi bokat bästa lokalen på nyårs och det kan inte bli annat än bra. Nu ska jag hoppa in i duschen. Detta får duga som "uppdatering" för ..denna vecka?




19.25

Sitter här hos Mattan medans hon duschar. Kulkulkul! Har snott lite choklad som jag mumsar på också. Ikväll blir det biomys som petros sa. Luftenslottet som sprängdes, ska bli kul! Har som brist på grejer att skriva, har ingen inspiration så att säga. Vi hörs senare, kanske är på mer blogg-humör då. Puss och kram=)

baby


Hahahhaha alltså den här bilden har inte många rätt, men den är ganska... fin,eftersom det är den första bilden på jag och anton, första gången vi träffades. Nu vill jag bara att han ska komma och hämta mig så vi kan fara och sova ut länge. För imorgon äre jag som har sovmorgon, om jag nu är frisk att fara till skolan.

dags för lite förändringar.


Page? Mörktbrunt?
får jag 5 kommentarer så kör vi på det, okej? deal.

att avreagera sig......

Ska berätta en grej som gör mig ganska irriterad. Jag gick och duschade och hade tänt alla lysen för det skulle bli lite hemtrevligt och så man vet att någon är hemma och ja, ni vet..Sen när jag duschat ca 20 minuter och kliver ut från duschen, gissa vad Carina gjort då?! Jo, hon har släckt ALLA lysen. Det var ju så mörkt att jag knappt hittade tillbaka till rummet. Förstår inte VARFÖR hon envisas om det där så mycket. Vem i hela friden vill ha släckt i alla rum? Så det är jättemörkt och läskigt? Fattar inte. Blir tokig. Ska tejpa fast alla lysen så det inte går att släcka. Sen envisas hon också om att alltid dra för duschgrejen i badrummet, så jag alltid blir lika rädd för det ska stå nån där.Så jag envisas ju med att dra tillbaka den. Då är hon där igen. Och rasmus bara sitter där i sitt rum, dag in och dag ut. Han möglar väl snart fast i sin soffa, ha-ha. Familjen Konstig.


you give me the kind of feeling people write novels about.

Confession_by_niebezpiecznygroszek_large
igår var Anton king och läste mina tankar och köpte choklad och loka till mig. Jag är fortfarande sjuk ja, mitt huvud väger 1000 kilo och jag mår illa...och har ont i ryggen fast det har väl inget med saken att göra. Ska ta mig nått att äta, om jag orkar.. sen om 10 minuter kommer Anton hit. Can't wait.

haha alltså hur söt är inte den här killen?

 

jag har mycket att göra. anton kom hit. och köp godis.

lovar du att vara ärlig? jada
 

Du heter: hannah julia alexandra björk

Smeknamn: hannahb, hb, bissan osv


Låt som när du är ledsen sörjer till?
"this years love- David grey"


Beroende av: anton hihi


Vem behöver du mest just nu: ingen speciell just nu faktiskt


Vad tror folk om dig? hur ska jag kunna veta det?

Stämmer det? tror inte det


Vad får du oftast komplimanger för? mitt hår=P

Vad säger du för att imponera på någon? brukar inte dra nån särskilld replik eller så...

Hur imponerar man på dig? genom att va sig själv hehe

 

Brukar du skratta för dig själv? näe


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "hemma?"


Var bor du? stan

Trivs du där: ja


Äger du några converse: dom är fejk men


Sprit, cider, vin eller öl: vin
 

Brukar du bli för full: aa


Vad har du för mobil operatör:  halebop


Är du allergisk mot något: nixx


Har du haft sex idag: nej det har jag inte


Nästa mål i ditt liv: flytta, plugga, gå ut skolan med bra betyg, nu kom allting i fel ordning


Hur svarar du i mobilen: hej det är hannah, hallå, eller jaaaa om jag är något irriterad.


Vem ringde du senast?
anton tror jag


Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
"ska byta om hejdå" haha


Antal timmar sömn inatt: kanske 10

 

Sov du ensam: nej


Brukar du komma i tid: ja


När mår du bra: när jag är med mina närmsta


När blev du fotad senast: fredags typ


Hur känner du dig nu: trött, irriterad


Vanligaste färg på dina kläder: svart


Vad tycker du om fötter: ingen åsikt

 

Vad saknar du: anton får väl komma hit


Hade du en bra kväll igår: gjorde inget speciellt men


Favorit dryck på morgonen: mjölk


Rakar du benen: typ inte=P


När brukar du oftast gå och lägga dig:
vid 11


Är du blyg?
  ibland


Sysslar du med någon idrott: nej


Vill du hellre ha mail än brev: mail


Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
nej


Har du spytt offentligt: haha ja


Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: gissa 1 gång?


Är du nöjd med ditt liv:
helt okej


Är du bortskämd:
jopp


Vad gör du i morgon: skolan typ


Vad är det värsta du vet? falska människor

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? ingen aning, olika


Vad längtar du till? nyårs

Har du bra vänner och äkta vänskap? ja har jag väl

 

Vad använder du för shampoo? sunsilk


Vad är det finaste du fått? haha jag vet inte


En speciell dag du minns: trästock fredag..(HAHA ELLER)

 

Hur gammal är du: 17


Om fem månader: har jag ingen aning om vad som händer

 

Du samlar på: ingenintng


Gröna eller röda äppeln: gröna


Vem ringer du när du är arg/ledsen: oftast ingen, men om det är nån så äre väl anton.


Gillar du golf: näe


Har du sovit i din egna säng inatt: japp


Har du strumpor på dig nu: jaa


Är det okej att gråta: absolut


När grät du senast: minns inte


Vad skulle du göra om du vann en miljon: shoppa


Bär du glasögon eller linser: glasögon


Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej:P


När går du upp ur sängen en helgmorgon: typ 1?

 

Har du piercing: öronen

 

Vill du gifta dig: nja

Vill du ha barn: JA!!!!!


Solar du ofta:
njet


Är du bra på att laga mat: nej


Är du flygrädd: men ja


Hur vig är du: lagomt

Är du musikalisk? ne haha


Vad dricker du helst när du är törstig: vatten


Vilken är din favoritglass: magnum typ
 

Tror du på ett liv efter döden: nja


Tycker du om sushi: funka


Vad äter du helst när du ser på film: godis eller chips


Bor dina föräldrar tillsammans: nix


Har du tandläkarskräck: nee


Är du morgon- eller kvällsmänniska:
kvällsmänniska


Vilken ögonfärg har du: bruna


Har du någon gång gråtit dej till sömns: jaa typ

Biter du på naglarna: nej usch

 

Röker du: sällan

 

Hur ofta tränar/motionerar du: ibland


Senaste låt du hörde: 9 crimes

True blood.

Nu har jag varit hos Nadja och pratat lite och hämtat serian True blood. Ska kolla om Anton har lust att se den med mig. Vi började ju se serien, Entourage men eftersom jag valde att somna istället så vet jag inte om det var nått för mig. Kanske ska ge det en chans till, men först ska jag tvinga på Anton True blood serien istället. Sen har jag ju faktiskt glömt att berätta att min baby tog körkoret förra veckan. Vi har varit ute och åkt lite och snart är det ju faktiskt annas och mathildas tur också. Bara 1-2 månader kvar sen tar dom klivet in i vuxenvärlden. Jag själv måste vänta ett tag. Men det ska nog gå det också. Nu ska jag hämta nått att dricka. Vi hörs=)

En sjuk hannah. En dator som krånglar. En inte så rolig dag.

Har haft en bloggpause som ni kanske märkt. Har raderat alla mina "hemliga" inlägg och det här är väl som en nystart, igen. Är sjuk idag, har egentligen varit sjuk i flera månader känns det som så idag stannade jag hemma eftersom jag både haft feber idag och igår. Just nu mår jag ganska bra, bara huvudet som är lite tungt. Känns som en baksmälla typ. Inte speciellt roligt. Sen idag måste jag skriva min engelska uppsats, men vet inte hur det ska gå när man dator har fått viruset "Trojan" och bara krånglar hela tiden.
Idag har jag inte gjort ett skit. Sov till 12, vaknade av att världens bästa kille kom förbi och pussade på mig. Sen har jag sett alla dåliga tvprogram som går på tvn sen inte så mkt mer. Ikväll ska jag göra ungefär samma sak. Trist. Har förresten hittar ett par nya bästisar. Dansbyxorna. Ska bo i dom här nu ett tag. 
 


RSS 2.0